Skydd mot sol och regn

Posted by hemhus on nov 30th, 2017
2017
nov 30

Ett parasoll är en utmärkt föremål till att kombinera de två sakerna som skydd för regn och sol. Nu kan man förstås invända mot att det är lite svårt att bära med sig om man nu tänker på de där som brukar finnas på uteserveringar eller som en detalj till trädgårdsmöbler. Och förvisso det stämmer bra. Men nu finns det förstås bärbara parasoll vilka har en viss likhet med paraplyer. Fast de var mer populära förr i tiden för så där riktigt länge sedan. Annars kan man förstås säga att paraplyer till viss del har den funktionen att de också är bärbara. Även om knappast någon går omkring med ett paraply i Sverige för att skydda sig mot solen. Utan det är mest regn man vill skydda sig mot. Även när det gäller uteserveringar. På kontinenten är det snarare tvärtom där är det solen som man behöver skydda sig mot.

Inte undra på

Posted by hemhus on feb 13th, 2016
2016
feb 13

Verkar vara konstigt för reportern att köket är det som stockholmare lägger mest pengar på.
Och slutsatsen som dras är att det är för att de vill vara trendiga och även ängsliga, så de är inte personliga i sin inredningsstil.
Om man nu tittar krasst på det hela så är väl ett kök det dyraste rummet att inredda av alla i ett hus. Eller snarare lägenheter som vi pratar om i Stockholm.
Så det som behöver göras i andra rum är det som gäller i ett kök också, med den skillnaden att det tillkommer vitvaror. Så naturligtvis blir köket det som kostar mest att renovera.
Bara en kyl och frys går på sina modiga pengar, skall man sedan lägga till så simpla saker som köksknivar och annat man använder i ett kök så sticker beloppet upp ordentligt.

Next »